HVEM ER JEG

En som elsker at køre motorcykler, at skabe og få fede oplevelser med andre, der har samme interesse.

Mit navn er Jeppe, jeg er 37 år gammel, født og opvokset i midtjylland. Har to mindre brødre som begge har eller har haft motorcykel i deres liv.

Mit MC liv startede i en alder af 28 efter en tur bagpå min lillebrors GSX-R250 – en klassiker fra Suzuki. Samme år gik min morfar bort, og vores mormor solgte deres hus. Hendes fortjeneste delte hun på sine børnebørn med beskeden “Brug dem på noget som gør jer glade!” – Jeg fik mig et MC-kørekort. Så var jeg i gang.

Jeg fik som så mange andre lyst til at forevige den dag jeg hentede min første MC, en fabriksny Yamaha Mt07 – en af de første i Danmark. Så jeg købte et GoPro kamera og satte på brystet på min tur hjem. Den delte jeg så på YouTube og opdager at det synes jeg var ret spændende. Woila – sådan startede min YouTube karriere.

MOTOVLOGS MED
PERSONLIGHED

 

“Alle kan da sætte GoPro på hjelmen og optage hvad end de laver” – En kommentar jeg er stødt på en del. Men det handler om nærvær og personlighed først og fremmest.

I samme stil som det handler om at være tætte med sine kunder, har det især været vigtigt for mig at fremstå nem at tale med for mine følgere. Igennem YouTube har jeg skabt mange spørgsmål blandt dem som ser med – men det får hverken følgeren eller jeg noget ud af, hvis ikke de får lyst til at tage direkte kontakt.

År på YouTube

KILOMETER KØRT

TRACKDAYS

Youtube videoer

SMUGKIG på YOUTUBE

Der har været mange oplevelser igennem tiden. Men størst popularitet har været på mine Trackdays og JEPPAY Meetups.